Marja Wijnbeek, voorzitter Stichting Bomenridders Nissewaard

Marja Wijnbeek, voorzitter

Alles van waarde is weerloos, daarom wil ik als Bomenridder mijn steentje bijdragen, zodat er zoveel mogelijk kleine ecosystemen blijven bestaan. Het is niet alleen een boom die weggehaald wordt, het is veel meer.

Luchtzuivering voor deze door industrie vervuilde wereld, voedsel en verblijfplaats voor dieren en tenslotte wil het oog ook nog wat.

Bomen zijn gewoon hard nodig en mensen worden blij van een groene wereld.

Dick Slottje, beleidszaken Stichting Bomenridders Nissewaard

Dick Slottje, beleidszaken

Vanuit mijn professie houd ik mij voornamelijk bezig met het beleid van overheden met betrekking tot het groen. Welke winst kunnen wij met elkaar boeken. Hoe kunnen we overheden helpen om te gaan met het spanningsveld tussen natuur en beheerskosten.

Susanne Milbrad, activiteiten

Angelique Bolk, secretariaat Bomenridders Nissewaard

Angelique Bolk, secretariaat Bomenridders Nissewaard

In 2006 geschrokken door het nieuws in het Algemeen Dagblad dat er 10.000 bomen zouden verdwijnen, hebben we met een aantal partijen de Stichting Bomenridders Spijkenisse opgericht. Mijn voornaamste taak is ervoor te zorgen, dat iedereen, die betrokken is bij zijn omgeving, zijn stem kan laten horen. Door te blijven hameren bij de gemeente op juiste voorlichting. Ook voor mensen die tegen bomenkap zijn.

Ilse van Veen, buitengebied Bomenridders Nissewaard

Ilse van Veen, buitengebied Bomenridders Nissewaard